Hi, Welcome to my blog, enjoy reading.
RSS

dimarts, 22 de juny del 2010

Comentari d'una notícia d'actualitat (activitat de recuperació del bloc)

El dia 28 de maig va sortir una notícia publicada al diari El País amb el següent titular:

"Eduación prevé que más de medio millón de alumnos tendrán portátil y habrá 20.000 aulas digitales para el próximo curso"

És una notícia que informa de les noves propostes per a la realització del Programa Escuela 2.0 que es va començar a posar en marxa aquest curs escolar.

La nova proposta presentada el dia 27 de maig a la Conferència Sectorial d'Educació consisteix en l'adopció d'un pla de cooperació territorial amb 14 progames concrets per a millorar el sistema educatiu.

Considero que està molt bé que es realitzin modificacions del sistema educatiu per a introduir les noves tecnologies ja que aquestes estan constantment a la vida dels alumnes, l'escola ha de ser un lloc on ensenyin a utilitzar-les, per evitar un mal ús d'aquestes i poder ser perjudicial en l'educació.

Crec que les coses si es fan, han d'estar ben fetes i per molt que posin més portàtils i aules digitals, si no hi ha un professorat qualificat o una xarxa de banda ampla adequada, les coses poden anar malament.

Tot i així, tinc l'esperança en que les coses canviïn i surtin bé, que les noves tecnologies s'implementin en l'escola i que per fi tothom conprengui que els temps canvien i actualment saber utilitzar les noves tecnologies ja forma part de les competències bàsiques de l'alumnat.

Per a més informació, aquí teniu l'enllaç a la notícia:

http://www.noticias.com/original/educacion-preve-que-mas-de-medio-millon-de-alumnos-tendran-portatil-y-habra-20-000-aulas-d.377121

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada