Hi, Welcome to my blog, enjoy reading.
RSS

dilluns, 7 de desembre del 2009

Cibernàrium (Setmana d'activitats extraordinàries)

El cibernàrium és un centre d'alfabetització i capacitat digital i també és una formació i divulgació de les noves tecnologies.

Hi ha dos tipus d’activitats.

La primera s’anomena inicia’t en Internet, la qual consisteix en començar a utilitzar l’ordinador. Són activitats de curta durada actualitzades trimestralment que et permeten descobrir, conèixer i aprendre a utilitzar les eines digitals. Les que duren una hora s’anomenen càpsules. En canvi, els tallers duren dues hores que consisteixen en ampliar el que s’aprèn i descobrir noves possibilitats d’Internet.

La segona s’anomena creix amb Internet, la qual és adreçada a gent que vol ampliar els seus coneixements. Són càpsules relacionades amb l’impacta d’Internet en els negocis i en l’activitat professional. Activitats per a aprendre noves maneres d’utilitzar la Xarxa a fi de millorar l’eficiència i la productivitat: metodologies, tendències i aplicacions.

Doncs bé, en aquesta activitat ens van fer una conferència titulada WEB 2.0 i una altre anomenada l'educació al cibernàrium.

Vaig trobar les conferències un pèl denses però tot i així van dir coses molt interessants.
Un dels moments a destacar és la presentació següent:





Les coses que hi diu són al·lucinants. Crec que no som conscients de moltes de les coses que passen al món i aquesta presentació ens fa tocar de peus a terra.

En acabar aquesta presentació ens van fer una enquesta sobre diferents eines que ofereix internet i havíem de dir si les coneixiem o no. La meva conclusió és que aquest text m'ha fet adonar que hi ha infinites coses a internet que encara no conec.

Finalment la conferència va ser de caire informatiu sobre com internet ens pot ajudar en el nostre dia a dia.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada